Verzenden & retourneren

Verzenden
Succesvol afgeronde bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd. Onze klanten worden altijd op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en verwachte levertijd.
Wij versturen zendingen met DHL, DPD en UPS; de keuze voor een bepaalde vervoerder is afhankelijk van de afmetingen en gewicht van een zending.

Verzendkosten
De verzending naar adressen in Nederland is gratis. Voor België hanteren wij € 9,95 verzendkosten.

Levering
De levering is binnen 2-3 werkdagen, meestal zelfs de volgende werkdag.
Na verzending ontvang je van ons en de vervoerder een email met trackingnummer zodat je de zending kunt volgen en zien wanneer het geleverd gaat worden.

Retourneren

Tegen bepaalde voorwaarden kun je alle artikelen die je bij ons aangeschaft hebt, retourneren. Hou er rekening mee dat je voor je bestellingen een zichttermijn van 14 dagen hebt.

Wij verzoeken je na ontvangst van het artikel binnen 24 uur te controleren of het product onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet het geval is, verzoeken wij zo snel mogelijk na ontvangst contact met ons op te nemen om dit te melden. Op die manier kunnen we er voor zorgen dat je snel een vervangend product ontvangt. Schademeldingen die te laat binnenkomen kunnen helaas niet verholpen worden. Je kunt het snelste contact opnemen via ons contactformulier.

Wanneer je niet tevreden bent over het artikel, dan kun je het product binnen de zichttermijn van 14 dagen kosteloos retourneren.

Mocht je de bestelling willen retourneren dan verzoeken we je om het volgende in acht te nemen:

1- Maak een melding van je retourzending per e-mail naar [email protected]
2- Zorg dat de retourzending binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd.
3- Voeg een volledig ingevuld retour formulier bij je retourzending.
4- Verstuur je retourzending in een omdoos of extra verpakking zodat het artikel niet beschadigt.
5- Bij het retourneren van een beschadigd artikel is een complete terugbetaling vanzelfsprekend niet mogelijk.

Na ontvangst van het contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de retourzending af te handelen. Je ontvangt dan een retourenlabel waarmee je je bestelling kosteloos kunt retourneren.